top of page

Snö, is & allt från -20°c till 6°c

Den första januari 2023 skrev jag om hur lugnt allt skulle vara - jag hade uppenbarligen fel!

Men först den goda delen av januari (hittills) - isen har lagt sig över havet 50 meter hemifrån och snön kvarstår och det har varit några härliga dagar ute på isen med hundarna. Det är spännande att sitta i min lätta aktiva rullstol med ett freewheel och hundarna drar mig :-) Vi har nått en toppfart på 25 km/h.


Å andra sidan har denna vinter visat sig vara en som går från superkall till varm på ett dygn, vilket leder till is på vägarna som inte är lika roligt - ännu mer när du inte har några bromsar på en nedförsbacke och två hundar som är mycket glada över att vara nära hemma!


Clara har varit nere hos Astrid Lindgrens barnsjukhus (aka - Nya Karolinska) två gånger och genomgick förra veckan kirurgi för att ta bort all infekterad mjukvävnad och ben från hennes vänstra ben. i var inlagt måndag till fredag till slut, men den är en så härligt sjukhus att vara på med barn - deras röntgen har Babblarna på dem och även de sjungande Babblarna i taket när de ligger på brickan. En svår tid med många bra stunder och en plats som Clara inte är rädd för att gå till igen (vilket är bra eftersom det kommer att finnas flera besök under de kommande åren.)


Nu är hon på väg hem från förskolan, den första dagen sedan hennes operation.


Kram

Anna-lisa
Ps. Jag har bara en instagram nu - @61_degrees_north - det blir enklare så!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page