top of page

Ny fräsch hemsida till sommar...


Det var inte så länge sedan jag lanserade en ny hemsida, den var på engelska med stort fokus


på min fine art fotografering; med slut av mitt senaste projekt och de friska vindarna ute kände jag att det var dags att ändra på saker och ting lite.


Min nya hemsida är övervägande på svenska med nya tjänster som kan bokas, från barn- och familjefotografering till djurporträtt till sportevenemang till företagsfotografering. Det är spännande att sätta mig där ute och visa vad jag kan göra för dig!


Min fine art fotografi och mina projekt kring detta puttrar fortfarande fint i bakgrunden, till hösten startar jag två nya kurser;

The International Photo Lab via Gamleby folkhögskola är en helt ny kurs för internationella fotografer att träffas på distans och lära sig om en regions fotografi och fotografer, i detta fall är regionen Afrika.

Sedan återvänder jag även till Forsa folkhögskola för att med stöd av Joakim Brolin fortsätta ett nytt fotoprojekt.


Min print shop är fullt med sommar- och sommariga höstbilder från Hälsingland som du kan köpa, samt signerade prints i begränsad upplaga från några spännande tidigare projekt!


Äntligen ska jag lägga fokus på min blogg och livets instagram här @61° North


Spännande tider och jag hoppas att du vill följa med mig!


_______________


It wasn't so long ago I launched a new website, that website was in english with a heavy focus on my fine art photography; with the completion of my last project and the fresh winds outside I felt it was time to change things up a little.


My new website is predominately in Swedish with new services that can be booked, from children and family photography to animal portraits to sporting events to business photography. Its exciting to put myself


out there and show what I can do for you!


My fine art photography and my projects around this are still simmering nicely in the background, in the autumn I start two new courses;

The International Photo Lab via Gamleby folkhögskola is a brand new course for international photographers to meet over distance and learn about a regions photography and photographers, in this case the region is Africa.

Then I am also returning to Forsa folkhögskola to continue with the support of Joakim Brolin on a new photography project.


My print shop is full with summer and summery autumn pictures from Hälsingland that you can buy, as


well as signed limited edition prints from some exciting past projects!


Finally I am going to lay a focus on my blog and instagram of life here @61° North


Exciting times and I hope that you will join me

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page