top of page

Februari och dags att reflektera / February & time to reflectSedan jag startade mitt eget företag i april förra året har mitt liv tagit många olika vändningar, min långvariga sjukdom i kombination med Claras pågående infektioner med hennes vänstra ben har gjort att det verkligen aldrig kommit igång.


Jag har nu tagit det svåra beslutet att "stänga" mitt företag från den första februari 2023; Clara har minst ytterligare 6 månaders behandling och min egen hälsa försämras. Fokus i livet rör sig hela tiden och i detta ögonblick är det dit det leder.


Jag fortsätter på Forsa folkhögskola med mitt senaste fotoprojekt, kommer att fortsätta min blogg här, med kanske lite mer fokus på mitt liv här och funktionsnedsättning.


Jag använder främst Instagram för att uppdatera, @61_Degreees_North


Jag kan ta lite fotoarbete (som hobbyverksamhet) och mina bilder är alltid till salu - kontakta mig bara direkt (alla kontaktuppgifter finns nedan)


Jag tror att det var allt för nu!Since starting my own business last April has my life taken lots of different turns, my long term illness combined with Claras ongoing infections with her left leg has meant that it really never got off the ground.


I've now taken the tough decision to "close" my business from the first of february 2023; Clara has at least another 6 months of treatment and my own health is deterioting. Focus in life moves continually and at this moment in time this is where it is leading.


I continue at Forsa folkhögskola with my latest photography project, will continue my blog here, with maybe a little more focus on my life here and disability.


I use mainly Instagram to update, @61_Degreees_North


I can take some photography work (as a hobby business) and my bilder are always for sale - just contact me direct (all contact details are below)


I think thats all for now!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page