top of page

En höst som blev inte som tänkt & ett nytt år!


Clara på sjukhuset i september

Om jag tänker tillbaka på augusti så hade jag sett fram emot att lägga all min energi på att kicka igång mitt fotoföretag, men det var inte meningen att det skulle vara så. Min dotter Clara, som då var 3, bröt benet när hon hoppade på en studsmatta i början av augusti, en enkel brytning som var lätt att fixa, men när vi tog bort gipset i slutet av augusti visade det sig att hon hade en beninfektion. 9 dagar sov jag med henne på sjukhuset och sedan dess har hon haft blodprover, tider på kliniken, röntgen, mri, sjukgymnast och operationer. Infektionen finns fortfarande kvar i hennes ben även efter all antibiotika så nu väntar vi på att ses på Astrid Lindgrens sjukhus i Stockholm.


I princip allt detta har inneburit att jag har varit tvungen att lägga mitt företag åt sidan i höst.


Men idag är det första januari 2023 och med det kommer en ny energi och ett nytt syfte med min fotografering! Jag har jobbat med ett projekt med vägledning från Forsa folkhögskola, så jag slutade aldrig ta bilder. Nu med Clara tillbaka på förskolan kan jag ägna en del av min tid åt att träffa nya kunder, annonsera och sälja prints.


Snön har kommit för att stanna och havet är fruset så det är inte långt kvar tills jag kan börja lite vinteräventyr och fotografera, för mig är detta den bästa tiden på året och jag kan varmt rekommendera den för familjeporträtt.


Så med det vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och förhoppningsvis träffas vi under de kommande månaderna!

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page