top of page

Info & villkor för familj, barn & djur fotografering
(ej idrottsfotografering eller företagsfotografering)

Bokning


Tilltalar min bildstil dig, vill du föreviga ett minne? Vad roligt!

Bokning sker via hemsidans kontaktformulär, på mail palombo.fotograf@gmail.com. Du får oftast svar inom ett dygn.

Genom att boka en fotografering hos mig godkänner du nedanstående villkor.

Ett avtal med skriftlig information skickas till din mail innan fotograferingen och skrivs under vid fotograferingstillfället.

 

Plats

 

Jag utgår från Njutånger men tar emot fotograferingar i hela Hälsingland.

Jag bor i underbar natur runt mig och fotograferar med fördel här hos mig då jag känner till området och vet många fina miljöer och platser.  

Vi bestämmer tid och plats och jag tar gärna del av dina tankar för att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet. Utomhusfotografering är min melodi och förhoppningsvis din med, alla årstider har sin charm! Vi kommer gemensamt fram till en lämplig miljö som passar bra för just vår fotografering.

Det kan kommer resekostnad till fotografering över 2 mil från min hem (Njutånger 825 92), kontakta mig direkt för pris.

Väder & vind


För att kunna göra den absolut bästa fotograferingen efter kundens önskemål förbehåller jag rätten att ändra fotograferingstillfälle om väder och vind inte samarbetar just den bokade tiden. Detta kan komma att ske med kort varsel och en kommunikation om detta sker alltid med er.

Avbokning


Fotograferingskostnaden är ej återbetalningsbar.

Ombokning vid sjukdom och dåliga väder är ok.

 

Pris


Ser sidan Barn & familj och Djur porträtt för information om pris.

Urval


Inom en vecka efter fotograferingstillfället får du en länk på din mail till ett digitalt urvalsalbum. Bilderna i albumet är av sämre upplösning och med min logga på. Länken till albumet skickas till din mail och du kan i lugn och ro gå igenom bilderna hemma. Du får ett mail med instruktioner om hur du väljer dina favoriter och prisinformation. Du har 14 dagar på dig att göra ditt val av bilder, sedan kommer bilderna att tas bort för att frigöra utrymme.

Det är absolut förbjudet att spara ner, framkalla, publicera eller bruka, några bilder från urvalsalbumet.

Bilder och leverans


När du valt dina bilder görs en enklare redigering av utvalda bilder. Med enklare redigering menas justering av ljus, färg och kontrast. Fotografen står för bedömningen av redigering. Kunden är medveten om fotografens bildstil och godkänner den. Är du intresserad av retuschering på en eller flera bilder kontakta mig för att diskutera dina önskemål.

Efter att du valt dina bilder är leveranstiden 2-3 veckor och skickas efter att fakturan är betald.

Bilderna laddar du sedan ner direkt till din dator via ett digitalt album. Dina utvalda bilder levereras i en högupplöst kopia som lämpar sig för både framkallningar och publicering på nätet. 

Du får samtliga bilder i en färg- och en svartvit kopia. Bilderna ligger tillgängliga i 14 dagar så du hinner ladda ner dom till din telefon, dator, padda etc.

Användning


Dina köpta bilder är dina och får användas som du önskar. Men det menas att de får användas på sociala medier, bloggar, hemsidor etc. I samband med publicering på nätet ska ”fotograf anna-lisa” eller ”fotograf anna-lisa” anges. Lägger du ut en bild på instragram tagga ”61_Degrees_North” och "fotograf_annalisa".

Bilderna är för privat bruk och får ej säljas vidare eller ändras. Med ändras menas att det inte är tillåtet att beskära, lägga på filter etc.

Jag har rätt att använda bilderna i marknadsföringssyfte på mina sociala medier. Om du inte vill att bilderna ska publicerar på blogg/hemsida/facebook meddela mig detta innan fotograferingen vid bokning.

Det är absolut förbjudet att spara ner, framkalla, publicera eller bruka, några bilder från urvalsalbumet, instagram eller facebook som kunden inte har betalat för.

 

Betalning


Fotograferingskostnaden betalas vid bokning av fotografering och är ej återbetalningsbar. Jag driver enskild firma och innehar därmed F-skattsedel. Alla priser på hemsidan innefattar därav skatt och moms. Efter fotografering väljer ni vilken paket och om ni vill lägger på några tillägg. När jag vet vad ni har vält då skickar jag faktura till din e-post address. Bilderna levereras alltid efter betald faktura.

Lagring


Dina urvalsbilder sparas på min externa hårddisk i minst 2 år från fotograferingstillfället. Jag har en säker lagring som innebär att inget går förlorat om en hårddisk havererar. Dock kan jag ej med säkerhet säga att bilderna kommer finnas för alltid pga risk för brand och stöld.

bottom of page