top of page

Fraktpolicy

gäller köp i online print shop ej fotografering
 

Vad kostar frakten och hur lång tid tar det?

När du gjort en beställning så skickas den för tryck. Leveranstiden är ca. 7-8 arbetsdagar inom Sverige och du hämtar ut ditt paket på närmaste serviceställe. Vill du att ditt paket ska skickas utanför Sverige kontakta mig gärna om du undrar över fraktkostnad. Jag kan leverera till de flesta länderna inom EU.

Vilka länder kan du leverera till och vad kostar det?

Limited edition prints can be sent worldwide both as prints and framed, please contact me directly with regards to postage price.

För närvarande kan prints (ej inramat) levereras till följande länder inom EU. Tyvärr har jag inte möjlighet att leverera utanför EU idag.

Frakt inom Sverige kostar frakten 99 SEK.

EU Zon 1 fraktkostnad 138 SEK: Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Luxemburg, Nederländerna, Slovakien, Litauen.

EU Zon 2 fraktkostnad 218 SEK: Bulgarien, Kroatien, Frankrike, Ungern, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Estland, Lettland, Rumänien.

Har jag ångerrätt?


I enlighet med lagen om konsumentskydd vid distanshandel godkänner vi inte ångerrätt på ordrar tillverkade på beställning. Alla prints är beställningsvaror och tillverkas efter din beställning till dig som kund, därför gäller inte ångerrätt för dem.

Reklamation & transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Om något saknas eller något annat är fel, när du har öppnat paketet, ska du kontakta mig på palombo.fotograf@gmail.com omgående när felet upptäckts.

Vad händer om jag inte är nöjd?


Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera den. Du kontaktar då info@linnealundkvist.com och beskriver vad som är fel. Fel som går att reklamera är till exempel om din produkt är fel storlek, material eller på något annat sätt inte överensstämmer med vad du beställt. Fel som inte går att reklamera är fel som exempelvis att din datorskärm inte är kalibrerad så att den visar felaktiga färger som därmed misstämmer med fotografiet i utskrift.

Kontakta mig

Du kan närsomhelst kontakta mig om du har frågor:

palombo.fotograf@gmail.com

Bäckmansvägen 9

825 92 Njutånger 

Sweden

If you require the Postage Policy in English then please contact me & I will email you a copy
Thank you!
bottom of page